روش-استفاده-از-مسواک-ارتودنسی

روش استفاده از مسواک ارتودنسی

فهرست مطالب

اگر در حین استفاده از بریس‌ها، درطول درمان ارتودنسی روش تمیز کردن مناسبی را رعایت کنید، پس از برداشتن بریس‌ها، دندان‌های شما سالم خواهند بود. با مسواک زدن منظم از زرد شدن ، لکه ها و حفره های دهانی جلوگیری کنید و بهروه وری و کارایی ارتودنسی را بالا ببرید. این مقاله شما را با نحوه مسواک زدن با بریس به صورت گام به گام آشنا می کند. برای اشنایی بیشتر شما عکس مسواک ارتودنسی در ادامه مطالب برای شما قرار داده شده است. در اینجا ما به شما کمک می کنیم تا لبخند خود را سفید، تمیز و سالم نگه دارید.

بهترین مرکز تخصصی ارتودنسی

در کلینیک تخصصی اسمایل آرک خدمات ارتودنسی حرفه ای با به روز ترین امکانات ارائه می شود. نحوه استفاده از پک ارتودنسی ، نحوه استفاده از نخ دندان ارتودنسی و نحوه استفاده از مسواک بین دندانی توسط پزشک متخصص و کارشناسان مجرب با کلامی روان به زبان ساده به شما آموزش داده می شود. درصورت وجود هرگونه سوال می توانید با کارشناسان کلینیک اسمایل آرک تماس بگیرید.

شماره تماس: ۰۲۶۳۲۵۲۱۸۹۷

 

بهترین-مرکز-تخصصی-ارتودنسی

 

قیمت مسواک ارتودنسی

قیمت مسواک ارتودنسی باتوجه به مدل آن متغییر است. انواع برندهای مختلف در سایز های متنوع این محصول را به فروش می رسانند. همچنین قیمت پک کامل مسواک ارتودنسی به دلیل وجود محصولات بیشتر بالاتر می باشد. این پک های بهداشتی معمولا شامل ابزار کاربردی برای افرادی که ارتودنسی انجام داده اند شامل:- ۱ عدد مسواک ارتودنسی.- چند عدد مسواک بین دندانی.- تعدادی عبور دهنده نخ دندان.- ۱ عدد نخ دندان ۲۰ متری.- ۱ عدد درپوش با نشانگر زمان تعویض. تمام ابزارهای بهداشتی کاربردی برای ارتودنسی در این پک ها جمع آوری شده و گزینه ای مناسب و مقرون به صرفه برای مراجعین می باشد. علاوه بر آن می توانید هرکدام از محصولات را به صورت جداگانه تهیه کنید.

 

قیمت-مسواک-ارتودنسی

 

در ارتودنسی روزی چند بار مسواک بزنیم؟

نمی توان انکار کرد که پروسه ارتودنسی و نصب بریس ها، روال روزانه شما، از جمله روال های بهداشت دهان و دندان را تغییر می دهد. در صورت استفاده از بریس، مسواک زدن بعد از هر وعده غذایی ضروری است. مسواک زدن قبل از خواب نیز می تواند به جلوگیری از تجمع پلاک روی دندان ها کمک کند.در حالی که دانش عمومی این است که یک فرد باید دو بار در روز دندان های خود را مسواک بزند، این “قانون” در استفاده از بریس اعمال نمی شود زیرا براکت ها و سیم هایی که با بریس ها در دهان قرار دارند،  می توانند باعث تجمع مواد غذایی شوند که می تواند منجر به تشکیل پلاک و سایر عوارض شود. تمیز کردن دندان ها حداقل 4 بار در روز از جمله بعد از صبحانه، ناهار، شام و قبل از خواب توصیه می شود.

نکات مسواک زدن با وجود ارتودنسی

مسواک زدن منظم دندان ها در طول درمان ارتودنسی ضروری است. اهمیت بهداشت دهان و دندان در حین درمان ارتودنسی اهمیت بیشتری پیدا می کند. اگر لکه‌هایی روی دندان‌های شما ایجاد شود، ممکن است به دلیل وجود بریس‌ها، پاک کردن آن‌ها به دشوار باشد و خطر ایجاد حفره در دهان شما افزایش یابد. مسواک زدن منظم دندان ها می تواند از همه اینها جلوگیری کند، اگرچه برای جلوگیری از آسیب رساندن به براکت ها یا سیم ها، باید به آرامی در حین استفاده از بریس مسواک بزنید. بقایای غذا ممکن است بین سیم‌ها و اطراف براکت‌ها قرار بگیرند، که با نزدیک‌تر شدن به پشت دهان، دیدن آن‌ها سخت‌تر می‌شود، به همین دلیل است که مسواک زدن دندان‌هایتان بعد از هر وعده غذایی بسیار مهم است. اطمینان حاصل کنید که دهان شویه و خمیردندان حاوی فلوراید است که به سفیدی و سلامت دندان های شما کمک می کند. اگر در حین استفاده از بریس‌ها، مسواک زدن منظم را رعایت کنید، پس از برداشتن بریس‌ها، دندان‌های شما سالم خواهند بود.

بهتر است روش صحیح مسواک زدن را از یکی بهترین متخصص ارتودنسی کرج دارای سابقه طولانی، دکتر حمید گلشاهی آموزش دیده و از دندان های خود بهترین مراقبت را بکنید.

روش صحیح مسواک زدن با وجود ارتودنسی

1- هنگام مسواک زدن دندان های خود با بریس، ابتدا دهان خود را با آب بشویید تا مواد غذایی گیر افتاده شل شده و شسته شوند.

 

روش-صحیح-مسواک-زدن-با-ارتودنسی-1

 

2- اطمینان حاصل کنید که مسواک را روی تمام دندان های جلویی خود حرکت دهید و به سمت بیرونی دندان های آسیاب خود نیز برگردید. اگر کمی دهان خود را باز کنید ممکن است رسیدن به پشت دهان آسان تر باشد.

 

روش-صحیح-مسواک-زدن-با-ارتودنسی-2

 

3- مسواک را با زاویه 45 درجه نگه دارید. هر دو زاویه بالا و پایین براکت ها باید برس زده شوند.

 

روش-صحیح-مسواک-زدن-با-ارتودنسی-3

 

4- دندان های خود را با حرکات دایره ای کوچک در امتداد خط لثه مسواک بزنید. برای مسواک زدن بریس ها از دایره های کوچک استفاده کنید. حداقل 25 تا 30 ثانیه روی هر براکت بگذرانید.

 

روش-صحیح-مسواک-زدن-با-ارتودنسی-4

 

5- قسمت داخلی دندان های خود را مسواک بزنید. مسواک را به جلو و عقب، بالا و پایین حرکت دهید. هنگامی که بریس دارید، قسمت داخلی دندان‌های شما معمولاً راحت‌ترین مسواک زدن است، زیرا آنها با بریس شلوغ نیستند

 

روش-صحیح-مسواک-زدن-با-ارتودنسی-5

 

6- نواحی دیگر دهان خود را نیز حتما شست و شو دهید. دهان شما پر از میکروب ها و پلاک هایی است که التهاب لثه را تغذیه می کنند. شما باید لثه ها، گونه ها و زبان خود را مسواک بزنید و ماساژ دهید. با استفاده از مسواک، شروع به مسواک زدن ملایم لثه های بالای (یا زیر) دندان های خود کنید. مسواک زدن ملایم و عمودی را در جهت براکت ها انجام دهید. پس از این کار، برس را 180 درجه بچرخانید تا روی گونه شما قرار گیرد. مسواک زدن گونه سخت تر است. اگر خیلی سخت شد آن را با دست دیگر خود محکم کنید. برس را به سمت پایین بچرخانید و کف نرم و لثه‌ها را در جایی که زبان شما قرار دارد مسواک بزنید. زیر زبان و سقف دهان فراموش نشود.

 

روش-صحیح-مسواک-زدن-با-ارتودنسی-6

 

7- در مرحله آخر دندان های خود را مقابل آیینه چک کنید. آیا آنها تمیز به نظر می رسند؟

اگر نیاز به راهنمایی بیشتر دارید، و برای دریافت وقت ارتودنسی ثابت کرج می توانید با کلینیک اسمایل آرک تماس بگیرید. رزرو وقت :۰۲۶۳۲۵۲۱۸۹۷

در ارتودنسی روزی چند بار مسواک بزنیم؟

در طول دوره درمان ارتودنسی توصیه می شود روزانه ۴ مرتبه مسواک ارتودنسی بزنید. مسواک زدن منظم دندان ها از زرد شدن ، لکه های دندان و سایر بیماری های لثه ای جلوگیری می کند و بدین گونه بهروه وری ارتودنسی را بالا می برد.

آیا می توان طول دوره درمان ارتودنسی را کاهش داد؟

با رعایت نکات بهداشت دهان و دندان و عمل به توصیه های پزشک متخصص می توان در کوتاه ترین زمان ممکن بهترین نتیجه را از درمان ارتودنسی گرفت.

آیا می توان با مسواک معمولی بریس ها را تمیز کرد؟

با استفاده از یک مسواک معمولی و نخ دندان می توانید این کار را بکنید. ولی از آنجا که سلامت بهداشت دهان و دندان در طول درمان ارتودنسی از جایگاه ویژه ای برخوردار است. توصیه اکید ما این است که از ابزار مخصوص استفاده کنید تا به راحتی به همه قسمت های پنهان و گوشه های بریس و سیم که غذا گیر می کند، دسترسی داشته باشید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

ونیر کامپوزیت یا لمینیت سرامیکی؟

هر دو درمان برای بهبود لبخند شماست. هر کدام مزایا و معایبی دارند که با توجه به شرایط بیمار انتخاب می شوند.مزیت لمینیت سرامیکی نسبت به ونیر کامپوزیت در ثبات رنگ آن است. ونیر کامپوزیت ، بسته به میزان مصرف مواد رنگی توسط بیمار هر سال احتیاج به پالیش دارد تا رنگ آن مجددا به حالت اول برگردد اما لمینیت سرامیکی ثبات رنگ عالی داشته و به مرور زمان رنگ نمی گیرد. مزیت ونیر کامپوزیت نسبت به لمینیت سرامیکی هزینه کمتر آن نسبت به لمینیت و یک جلسه ای بودن درمان است. لمینیت سرامیکی یک درمان دو جلسه ای است.

اطلاعات بیشتر

ترمیم همرنگ کامپوزیت یا ترمیم غیر همرنگ آمالگام؟

اکثر بیماران به دلیل زیبایی بیشتر، طرفدار ترمیم های همرنگ ( کامپوزیتی ) هستند. در مورد اینکه کدامیک بهتر هستند باید گفت که هیچ کدام بر دیگری ارجحیت نداشته و بسته به محل پوسیدگی، محل دندان در قوس فکی، میزان وسعت پوسیدگی، میزان نسج باقیمانده دندان پس از برداشت پوسیدگی، امکان ایزولاسیون دندان جهت ترمیم و… نوع ماده ترمیمی انتخاب می شود. پس بهتر است به جای اصرار به نوع خاصی از ماده ترمیمی ، انتخاب نوع ماده را به دندانپزشک خود بسپارید و مطمن باشید که با توجه به شرایط دندان ، مناسب ترین ماده ترمیمی انتخاب می شود.

اطلاعات بیشتر

انواع نگه دارنده های ارتودنسی

پس از اینکه روابط دندانی و فکی ایده آل و لبخندی زیبا برقرار شد، برای اینکه دندان ها به همان وضعیت نامرتبی قبل از شروع درمان بازگشت نکنند ، نیاز است از نگه دارنده های ارتودنسی استفاده شود. این نگه دارنده ها در واقع باعث ثبات نتایج درمان می شوند. لذا نگه دارنده ها از مهم ترین مراحل درمان هستند و بیمار باید از آنها طبق دستور پزشک خود به طور دقیق استفاده نماید. در غیر این صورت نامرتبی دندان ها باز می گردد و برای اصلاح دوباره آن ، درمان مجدد ارتودنسی لازم می گردد. نگه دارنده ها به

اطلاعات بیشتر

انواع درمان ارتودنسی چیست؟

درمان ارتودنسی به دو نوع کلی متحرک و ثابت تقسیم می شود که هر یک دارای زیر مجموعه های بیشتری نیز هستند. مثلا درمان ثابت به انواع شفاف و ارتودنسی لینگوال و معمول فلزی تقسیم می شود. درمان ارتودنسی متحرک غالبا در سنین کودکی تا ۱۲ سالگی برای اصلاح مشکلات فکی و کمبود فضای دندانی ناحیه ای استفاده می شود. درمان ارتودنسی ثابت معمولا از سن ۱۲-۱۳ سالگی به بعد برای اصلاح موقعیت دندان ها و مرتب کردن کامل آنها به منظور برقراری طح لبخندی ایده آل انجام می شود. در بسیاری موارد بعد از درمان ارتودنسی متحرک، نیاز به

اطلاعات بیشتر