ارتودنسی-بزرگسالان-چگونه-است

ارتودنسی بزرگسالان چگونه است

فهرست مطالب

داشتن دندان های مرتب و سالم در هر سنی واجب می باشد و ارتودنسی یکی از بهترین روش های مرتب کردن دندان ها می باشد. شاید برای شما هم سوال باشد ارتودنسی بزرگسالان چگونه است و آیا تفاوتی در روش ارتودنسی بزرگسالان با کودکان وجود دارد؟

سن مناسب برای ارتودنسی بزرگسالان زیر 30 سال می باشد اما هیچ وقت برای آن دیر نیست. ارتودنسی در سن 40 سالگی، ارتودنسی در سن 30 سالگی و … مانند ارتودنسی در سن 15 سالگی انجام می شود. دکتر حمید گلشاهی یکی از بهترین متخصص ارتودنسی کرج می باشد و می تواند شما را در هر سنی برای داشتن یک لبخند زیبا کمک کند. برای دریافت مشاوره و وقت ارتودنسی ثابت با ما تماس بگیرید. ۰۲۶۳۲۵۲۹۷۳۵

 

سن-مناسب-برای-ارتودنسی-بزرگسالان

 

سن مناسب برای ارتودنسی بزرگسالان

چه 8 ساله باشید و چه 80 ساله، فرآیند فیزیولوژیکی که دندان ها را از طریق استخوان حرکت می دهد یکسان باقی می ماند. دندان ها در پاسخ به نیروهایی که در طول زمان بر روی آنها وارد می شود، بدون توجه به سن شما حرکت می کنند. بسیاری از مشکلات ارتودنسی را می توان به راحتی برای بزرگسالان و کودکان و نوجوانان اصلاح کرد. در حالی که ممکن است دیگر نوجوان نباشید، دندان‌هایتان را می‌توان حرکت داد و تنظیم کرد تا لبخندی زیبا و بایتی سالم ایجاد کند.

بنابراین هیچ وقت برای ارتودنسی کردن دیر نیست و در هر سنی چه در 40 سالگی و چه در 15 سالگی می توانید برای ارتودنسی اقدام کنید. برای اطلاع از قیمت ارتودنسی ثابت کرج با دکتر حمید گلشاهی تماس بگیرید. ۰۲۶۳۲۵۲۹۷۳۵

ارتودنسی بزرگسالان چه تفاوتی با ارتودنسی کودکان دارد؟

بزرگترین تفاوت ارتودنسی بزرگسالان در مقایسه با کودکان/نوجوانان این است که بزرگسالان دیگر در حال رشد نیستند. اگرچه این تاثیری بر موفقیت ارتودنسی نخواهد داشت، درمان بزرگسالان ممکن است کمی بیشتر از کودکی با مشکل مشابه طول بکشد، به دلیل بلوغ و تراکم بافت استخوانی بزرگسالان.

فاکتورهای دیگری که ارتودنتیست شما هنگام تعیین درمان بهینه در نظر می گیرد شامل وجود پرکردن، دندان های از دست رفته، دندان های بد شکل یا فرسوده یا بیماری های دندانی است. برخی از داروها و عادات، مانند سیگار کشیدن، فشردن یا ساییدن دندان ها، یا فشار دادن زبان، می توانند بر نتیجه درمان تأثیر بگذارند. معمولاً متخصصان ارتودنسی با دندانپزشک خانواده کودک برای هماهنگی مراقبت کار می کنند و همین امر در مورد ارتودنسی بزرگسالان نیز صدق می کند. برای اینکه برخی از بزرگسالان به سلامت دندانی مطلوب برسند، دندانپزشک و متخصص ارتودنسی ممکن است نیاز به تماس با سایر متخصصان دندان مانند جراحان دهان، پریودنتیست ها و اندودنتیست ها داشته باشند.

 

ارتودنسی-بزرگسالان-چه-تفاوتی-با-ارتودنسی-کودکان-دارد؟

 

ارتودنسی بزرگسالان چقدر طول می کشد؟

درمان ارتودنسی بزرگسالان بسته به شدت و پیچیدگی مسائل متفاوت است و هر بیمار یک برنامه منحصر به فرد برای نیازهای خود خواهد داشت. متخصص ارتودنسی شما می تواند در طول مشاوره اولیه شما جدول زمانی دقیق تری برای درمان خاص شما ارائه دهد.

با این حال، می‌توان فرض کرد که بیمارانی که دندان‌های نامرتب دارند حدود هشت تا دوازده ماه طول می‌کشد، در حالی که موارد پیچیده‌تر ممکن است چند سال طول بکشد تا درمان کامل شود. در طول این مدت، هر شش تا هشت هفته یک بار ویزیت ارتودنتیست برای نظارت بر پیشرفت شما برنامه ریزی می شود. این یک سرمایه گذاری نسبتاً کوچک در زمان است که سود زیادی در بهبود سلامت دندان، عملکرد فک، گاز گرفتن، جویدن، بهداشت دندان و اعتماد به نفس کلی دارد.

فقط به این دلیل که دیگر کودک نیستید به این معنی نیست که فرصتی برای یک لبخند سالم و زیبا از شما رد شده است. شما مجبور نیستید بقیه عمر خود را صرف پنهان کردن لبخند خود کنید. زمانی که به درمان ارتودنسی فکر می کنید، سن شما اهمیتی ندارد. شما می توانید لبخندی را که همیشه می خواستید داشته باشید، و این با مشورت با یک متخصص ارتودنسی AAO شروع می شود.

فرآیند درمان بزرگسالان چگونه است

برای جابجایی دندان‌هایتان به موقعیت ایده‌آل‌شان، متخصص ارتودنسی از یک دستگاه برای انتقال نیروهای کنترل‌شده استفاده می‌کند که به آرامی و به‌طور پیش‌بینی‌شده دندان‌ها را تغییر مکان می‌دهد. رایج ترین وسایلی که در ارتودنسی بزرگسالان استفاده می شود بریس ها و ترازهای شفاف هستند.

برای کسانی که نگران زیبایی هستند، پیشرفت در ارتودنسی باعث شده است که درمان راحت تر و کمتر از همیشه قابل توجه باشد. بسیاری از گزینه‌های درمانی امروزی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که ظاهر دستگاه را به حداقل برسانند تا با هر سبک زندگی سازگاری بیشتری داشته باشند. این شامل ترازهای شفاف یا گزینه های مختلف درمان بریس مانند بریس های سرامیکی است که با رنگ دندان شما ترکیب می شود. بریس های خود بستن، که می توانند سرامیکی نیز باشند، و آنها را محتاط تر می کند. یا بریس های لینگوال که در پشت دندان ها نصب می شوند و آنها را عملا نامرئی اما به همان اندازه موثر می کند.

با این حال، توجه به این نکته مهم است که هر نوع دستگاهی برای هر نوع مشکل ارتودنسی مناسب نیست، بنابراین درمان آن توسط متخصص ارتودنسی دارای مجوز ضروری است. با همکاری با متخصص ارتودنسی، اطمینان حاصل می کنید که دستگاه مناسب برای اصلاح مشکل منحصر به فرد ارتودنسی شما انتخاب شده است. ارتودنتیست ها به طیف کاملی از گزینه های لوازم خانگی دسترسی دارند و بیش از هر کس دیگری در حرفه دندانپزشکی، ارتودنتیست ها می دانند که کدام دستگاه برای مراقبت از هر بیمار مناسب است.

 

فرآیند-درمان-بزرگسالان-چگونه-است

 

کلام آخر

ارتودنسی در هیچ سنی دیر نیست و حداکثر سن برای ارتودنسی وجود ندارد. در هر سنی که هستید می توانید با مراجعه به دکتر حمید گلشاهی یکی از بهترین متخصص ارتودنسی کرج درمان دندان خود را شروع کنید. برای مشاوره و دریافت نوبت تماس بگیرید.۰۲۶۳۲۵۲۹۷۳۵

ارتودنسی در بزرگسالی چگونه انجام می شود؟

تفاوت چندانی بین ارتودنسی در کودکی و بزرگسالی نمی باشد و عملکرد فک در همه سن ها یکی می باشد.

مناسب ترین سن برای ارتودنسی چند سال است؟

حداکثر سن برای ارتودنسی وجود ندارد و در همه سن ها می توان ارتودنسی را انجام داد اما بهترین زمان قبل از 15 سالگی می باشد.

آیا درد ارتودنسی در بزرگسالی بیشتر است؟

ر حالی که به طور کلی توصیه می شود که درمان ارتودنسی در سنین نوجوانی انجام شود، به این دلیل نیست که بریس ها برای بزرگسالان بیشتر آسیب می بینند. مهم نیست در چه سنی هستید، احتمالاً پس از یک تنظیم، همان سطح ناراحتی را تجربه خواهید کرد که در روزهای آینده از بین خواهد رفت.

به این مطلب امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

ونیر کامپوزیت یا لمینیت سرامیکی؟

هر دو درمان برای بهبود لبخند شماست. هر کدام مزایا و معایبی دارند که با توجه به شرایط بیمار انتخاب می شوند.مزیت لمینیت سرامیکی نسبت به ونیر کامپوزیت در ثبات رنگ آن است. ونیر کامپوزیت ، بسته به میزان مصرف مواد رنگی توسط بیمار هر سال احتیاج به پالیش دارد تا رنگ آن مجددا به حالت اول برگردد اما لمینیت سرامیکی ثبات رنگ عالی داشته و به مرور زمان رنگ نمی گیرد. مزیت ونیر کامپوزیت نسبت به لمینیت سرامیکی هزینه کمتر آن نسبت به لمینیت و یک جلسه ای بودن درمان است. لمینیت سرامیکی یک درمان دو جلسه ای است.

اطلاعات بیشتر

ترمیم همرنگ ( کامپوزیت ) یا ترمیم غیر همرنگ ( آمالگام )؟

[vc_row][vc_column][vc_column_text]اکثر بیماران به دلیل زیبایی بیشتر، طرفدار ترمیم های همرنگ ( کامپوزیتی ) هستند. در مورد اینکه کدامیک بهتر هستند باید گفت که هیچ کدام بر دیگری ارجحیت نداشته و بسته به محل پوسیدگی، محل دندان در قوس فکی، میزان وسعت پوسیدگی، میزان نسج باقیمانده دندان پس از برداشت پوسیدگی، امکان ایزولاسیون دندان جهت ترمیم و… نوع ماده ترمیمی انتخاب می شود. پس بهتر است به جای اصرار به نوع خاصی از ماده ترمیمی ، انتخاب نوع ماده را به دندانپزشک خود بسپارید و مطمن باشید که با توجه به شرایط دندان ، مناسب ترین ماده ترمیمی انتخاب می شود.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image][vc_column_text]ملاحضات

اطلاعات بیشتر

انواع نگه دارنده های ارتودنسی

پس از اینکه روابط دندانی و فکی ایده آل و لبخندی زیبا برقرار شد، برای اینکه دندان ها به همان وضعیت نامرتبی قبل از شروع درمان بازگشت نکنند ، نیاز است از نگه دارنده های ارتودنسی استفاده شود. این نگه دارنده ها در واقع باعث ثبات نتایج درمان می شوند. لذا نگه دارنده ها از مهم ترین مراحل درمان هستند و بیمار باید از آنها طبق دستور پزشک خود به طور دقیق استفاده نماید. در غیر این صورت نامرتبی دندان ها باز می گردد و برای اصلاح دوباره آن ، درمان مجدد ارتودنسی لازم می گردد. نگه دارنده ها به

اطلاعات بیشتر

انواع درمان ارتودنسی چیست؟

درمان ارتودنسی به دو نوع کلی متحرک و ثابت تقسیم می شود که هر یک دارای زیر مجموعه های بیشتری نیز هستند. مثلا درمان ثابت به انواع شفاف و ارتودنسی لینگوال و معمول فلزی تقسیم می شود. درمان ارتودنسی متحرک غالبا در سنین کودکی تا ۱۲ سالگی برای اصلاح مشکلات فکی و کمبود فضای دندانی ناحیه ای استفاده می شود. درمان ارتودنسی ثابت معمولا از سن ۱۲-۱۳ سالگی به بعد برای اصلاح موقعیت دندان ها و مرتب کردن کامل آنها به منظور برقراری طح لبخندی ایده آل انجام می شود. در بسیاری موارد بعد از درمان ارتودنسی متحرک، نیاز به

اطلاعات بیشتر