اصلاح-لبخند-لثه-ای

اصلاح لبخند لثه ای

فهرست مطالب

یکی از درمان های زیبایی دندانپزشکی اصلاح لبخند لثه ای (ژنژیوکتومی) می باشد، در شرایطی که فرد هنگام لبخند زدن بخش زیادی از لثه هایش نمایان شود فرم لبخند زیبا نمی باشد و روی چهره فرد تاثیر منفی می گذارد.

روش های زیادی برای اصلاح لبخند لثه ای وجود دارد که یکی از موثر ترین آن ها اصلاح لبخند با ارتودنسی می باشد، در مواردی که لبخند لثه‌ای به دلیل موقعیت نامناسب دندان‌ها ایجاد شده باشد، ارتودنسی می‌تواند به اصلاح این وضعیت کمک کند. دکتر حمید گلشاهی متخصص ارتودنسی کلینیک دندانپزشکی اسمایل اراک تجربه زیادی در زمینه اصلاح طرح لبخند و زیبایی دارند و یکی از بهترین متخصص ارتودنسی در کرج می باشد.

برای دریافت وقت از دکتر حمیدگلشاهی و نوبت از کلینیک متخصص ارتودنسی در کرج اسمایل آراک با ما تماس بگیرید.

رزرو وقت :۰۲۶۳۲۵۲۱۸۹۷

لبخند لثه ای چیست؟

لبخند لثه ای در اصطلاح به شرایطی اشاره دارد که در هنگام لبخند زدن لثه ها (لثه) بیش از حد ظاهر می شود. به طور معمول 2/3 تا 3/4 دندان های بالا باید هنگام لبخند زدن قابل مشاهده باشد و بقیه باید توسط لب بالایی پوشانده شود. در صورتی که لثه در هنگام صحبت کردن یا لبخند زدن بیشتر باشد (2 تا 3 میلی‌متر) ظاهر غیر زیبایی می‌دهد.

روش های از بین بردن لبخند لثه ای

اگر مشکوک هستید که لبخند لثه‌ای دارید و می‌خواهید به دنبال گزینه‌های درمانی باشید، می توانید به دکتر حمید گلشاهی مراجعه کنید تا لبخند شما را ارزیابی کند و گزینه‌های درمانی مناسب را توصیه کند.

روش های درمانی جراحی و غیر جراحی برای اصلاح طرح لبخند لثه ای وجود دارد.

اصلاح لبخند لثه ای با ارتودنسی

اگر دندان های شما ناهماهنگ باشد و این جای نادرست دندان ها باعث نمایان شدن بیش از حد لثه ها شده باشد، ارتودنسی یکی از بهترین روش های اطلاح طرح لبخند می باشد. بریس ها و اینویزیلاین دندان ها و فک ها را به حالت ایده آل خود باز می گرداند. در این فرآیند، می تواند میزان قابل مشاهده بودن خط لثه شما را هنگام لبخند زدن کاهش دهد، ارتودنسی می توانند به تغییر موقعیت دندان ها در موقعیت مناسب تری کمک کنند که می تواند برخی از لبخندهای لثه ای را اصلاح کند.

همچنین درمان ارتودنسی دندان ها را به پشت می کشد و لب را در موقعیت مناسب خود قرار می دهد که بافت لثه را می پوشاند و لبخند شما را اصلاح می کند.

شما می توانید در کلینیک دندانپزشکی اسمایل اراک با بهترین متخصص ارتودنسی در کرج درمان خود را آغاز کنید.

 

اصلاح-لبخند-لثه-ای-با-ارتودنسی

جراحی لثه و افزایش طول تاج

یکی دیگر از روش های متداول به نام افزایش طول تاج است که در آن بافت لثه را تراشیده یا تغییر شکل داده می شوند تا آن دندان‌ها کمی بلندتر و جذاب‌تر شوند. این روش کانتورینگ لثه نام دارد و با برداشتن بافت لثه باعث افزایش طول دندان می شود.

نتایج کانتورینگ لثه دائمی و ماندگار بوده و این روش بسیار ایمن است همچنین یکی دیگر از مزایای کانتورینگ لثه این است که پاکت های عمیق لثه را از بین می برد و از عفونت های مکرر لثه جلوگیری می کند.

 

جراحی-لثه-و-افزایش-طول-تاج

جراحی ارتوگناتیک (جراحی فک)

اگر تغییر شکل اسکلتی فراتر از حد درمان ذکر شده در بالا باشد، مانند موارد اضافی فک بالا، باید برای جراحی ارتوگناتیک (جراحی فک) مراجعه کنیم که در آن فک بالا با جراحی تغییر موقعیت داده می شود تا نیمرخ صحیح صورت بازگردد.

درمان لثه با لیزر

با استفاده از لیزر، بافت های بیمار را می توان ریشه کن کرد در حالی که بافت سالم دست نخورده باقی می ماند. این برای درمان بیماری لثه استفاده می شود که می تواند دلیلی پشت لبخند لثه ای باشد. لیزر باعث می شود که خط لثه شما در نهایت در سطح قابل قبولی برای شما باشد.

ونیر و روکش دندان

از دلایل لبخند لثه ای می تواند کوتاه شدن دندان بر اثر عوامل ژنتیکی یا سایده شدن دندان ها باشد. در این شرایط یکی از درمان های مناسب گذاشتن ونیر و روکش دندان برای بلندتر کردن طول دندان می باشد.

در این درمان بخش زیادی از دندان تراشیده می شود و روکش کصنوعی برای دندان گذاشته می شود. کامپوزیت ها را می توان بدون تراشیدن دندان روی آن قرار داد ت طول دندان زیاد شود.

تغییر در لب

روش دیگری پایین آوردن لب است و در واقع موقعیت لب ها را با دندان تغییر داده می شود. این روش در واقع در جایی انجام می‌شود که طول دندان‌ها طبیعی باشد، بنابراین کاری برای دندان‌ها انجام داد، بنابراین ما یک تغییر موقعیت لب را انجام می دهیم، جایی که با برداشتن بخشی از بافت همبند از داخل لب، لب را پایین می آوریم، بنابراین وقتی بیمار لبخند می زند، لب آنقدر بالا نمی رود.

ژنژیوکتومی (Gingivectomy)

لیزر در افرادی بافت لثه آن ها ضخیم و بیش از حد است به طوری که بخش زیادی از دندان ها را پوشانده گزینه چندان مناسبی نیست. در چنین شرایطی احتمالا نیاز به ژنژیوکتومی یا برش و جدا کردن بافت اضافه لثه است.

علت ایجاد لبخند لثه ای

دلایل زیادی برای لبخند لثه ای وجود دارد و برای هر یک روش درمانی متفاوتی وجود دارد.

 

علت-ایجاد-لبخند-لثه-ای

قد، شکل و اندازه دندان ها

دندان ها ممکن است کوتاه به نظر برسند زیرا یا به درستی رویش نکرده اند و تا حدی توسط بافت لثه پوشیده شده اند. دندان ها در مقایسه با لثه ها به دلیل ساییدگی یا دندان های کوچک ژنتیکی کوچک هستند.

لب بالایی کوتاه

متوسط طول لب بالا و فیلتروم حدود 20 تا 24 میلی متر و میانگین حرکت بین لب در حالت استراحت و لب هنگام لبخند 6 تا 8 میلی متر است.

زمانی که طول لب بالایی در حالت استراحت طبیعی باشد اما در هنگام لبخند زدن بیش از حد بلند شود و بافت لثه زیادی را به نمایش بگذارد، لب هایپر متحرک نامیده می شود.

هیپرتروفی لثه

هیپرتروفی یا بزرگ شدن لثه می تواند به دلایل مختلفی مانند تغییرات هورمونی در بارداری یا بلوغ، استفاده از برخی داروها مانند فنی توئین یا سیکلوسپورین، تومورهای خاص لثه یا تومورهای استخوانی ناشی از استخوان فک رخ دهد که به نوبه خود می تواند لثه اضافی را نشان دهد.

مازاد فک بالا عمودی

افزایش عمودی فک بالا می تواند به عنوان رشد بیش از حد فک بالا که باعث برآمدگی لثه ها می شود، ساده شود. این بیماران معمولاً بی کفایتی لب (ناتوانی در اتصال لب بالا و پایین در حالت استراحت) را نشان می دهند و با صورت کشیده دارند.

در بیرون زدگی بیش از حد قدامی فک بالا، لبخند لثه ای ناشی از رشد عمودی بیش از حد کمپلکس آلوئولار دندان قدامی فک بالا است.

تنفس دهانی

اگر فرد به دلیل بزرگ شدن لوزه ها، آدنوئیدها یا هر مشکل تنفسی دیگر عادت به تنفس از دهان داشته باشد، معمولاً با دهان باز و لثه ملتهب ظاهر می شود و باعث می شود لثه ها ظاهر شوند و منجر به لبخند لثه ای شوند.

داروها

استفاده از برخی داروها مانند فنی توئین برای درمان صرع، سیکلوسپورین‌ها برای سرکوب‌کننده‌های ایمنی، یا برخی داروهای ضد فشار خون می‌تواند منجر به بزرگ شدن لثه و نمایش بیش از حد لثه‌ها شود.

یکی دیگر از خدمات دندانپزشکی کلینیک اسمایل ارک اصلاح طرح لبخند می باشد. همانطور که گفته ارتودنسی یکی از روش های تضمینی برای از بین بردن و اصلاح لبخند لثه ای می باشد. برای دریافت وقت ارتودنسی در کرج تماس بگیرید.

به این مطلب امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

ونیر کامپوزیت یا لمینیت سرامیکی؟

هر دو درمان برای بهبود لبخند شماست. هر کدام مزایا و معایبی دارند که با توجه به شرایط بیمار انتخاب می شوند.مزیت لمینیت سرامیکی نسبت به ونیر کامپوزیت در ثبات رنگ آن است. ونیر کامپوزیت ، بسته به میزان مصرف مواد رنگی توسط بیمار هر سال احتیاج به پالیش دارد تا رنگ آن مجددا به حالت اول برگردد اما لمینیت سرامیکی ثبات رنگ عالی داشته و به مرور زمان رنگ نمی گیرد. مزیت ونیر کامپوزیت نسبت به لمینیت سرامیکی هزینه کمتر آن نسبت به لمینیت و یک جلسه ای بودن درمان است. لمینیت سرامیکی یک درمان دو جلسه ای است.

اطلاعات بیشتر

ترمیم همرنگ ( کامپوزیت ) یا ترمیم غیر همرنگ ( آمالگام )؟

[vc_row][vc_column][vc_column_text]اکثر بیماران به دلیل زیبایی بیشتر، طرفدار ترمیم های همرنگ ( کامپوزیتی ) هستند. در مورد اینکه کدامیک بهتر هستند باید گفت که هیچ کدام بر دیگری ارجحیت نداشته و بسته به محل پوسیدگی، محل دندان در قوس فکی، میزان وسعت پوسیدگی، میزان نسج باقیمانده دندان پس از برداشت پوسیدگی، امکان ایزولاسیون دندان جهت ترمیم و… نوع ماده ترمیمی انتخاب می شود. پس بهتر است به جای اصرار به نوع خاصی از ماده ترمیمی ، انتخاب نوع ماده را به دندانپزشک خود بسپارید و مطمن باشید که با توجه به شرایط دندان ، مناسب ترین ماده ترمیمی انتخاب می شود.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image][vc_column_text]ملاحضات

اطلاعات بیشتر

انواع نگه دارنده های ارتودنسی

پس از اینکه روابط دندانی و فکی ایده آل و لبخندی زیبا برقرار شد، برای اینکه دندان ها به همان وضعیت نامرتبی قبل از شروع درمان بازگشت نکنند ، نیاز است از نگه دارنده های ارتودنسی استفاده شود. این نگه دارنده ها در واقع باعث ثبات نتایج درمان می شوند. لذا نگه دارنده ها از مهم ترین مراحل درمان هستند و بیمار باید از آنها طبق دستور پزشک خود به طور دقیق استفاده نماید. در غیر این صورت نامرتبی دندان ها باز می گردد و برای اصلاح دوباره آن ، درمان مجدد ارتودنسی لازم می گردد. نگه دارنده ها به

اطلاعات بیشتر

انواع درمان ارتودنسی چیست؟

درمان ارتودنسی به دو نوع کلی متحرک و ثابت تقسیم می شود که هر یک دارای زیر مجموعه های بیشتری نیز هستند. مثلا درمان ثابت به انواع شفاف و ارتودنسی لینگوال و معمول فلزی تقسیم می شود. درمان ارتودنسی متحرک غالبا در سنین کودکی تا ۱۲ سالگی برای اصلاح مشکلات فکی و کمبود فضای دندانی ناحیه ای استفاده می شود. درمان ارتودنسی ثابت معمولا از سن ۱۲-۱۳ سالگی به بعد برای اصلاح موقعیت دندان ها و مرتب کردن کامل آنها به منظور برقراری طح لبخندی ایده آل انجام می شود. در بسیاری موارد بعد از درمان ارتودنسی متحرک، نیاز به

اطلاعات بیشتر