تغییرات چهره با جراحی فک

فهرست مطالب

جراحی فک، دندان و فک را به موقعیتی سالم، متعادل و عملکردی انتقال می‌دهد و عملکرد روزانه مانند جویدن، صحبت کردن و تنفس را تسهیل می‌کند. این جراحی طیفی از مشکلات را حل می‌کند: درد مزمن فک و مفصل فک و سر درد، اُوپن بایت (فضای خالی بین دندان‌های بالا و پایین در حالت بسته بودن دهان)، آسیب صورت و ناهنجاری‌های تولد، عقب‌رفتگی چانه، فک بیرون‌زده، ظاهر بزرگ بینی و وقفه تنفسی در خواب (مشکلات تنفسی در خواب مانند خروپف). یک مزیت جراحی اصلاحی فک ایجاد ظاهری جذاب‌تر است. در این مقاله قصد داریم مثال هایی از تغییرات چهره با جراحی فک را شرح دهیم.

تغییرات چهره با جراحی فک

  • تعادل و تقارن نیمه پایینی چهره
  • بهبود عملکرد دندان ها
  • بهبود خواب، تنفس، جویدن و بلع
  • بهبود اختلالات گفتاری
  • بهبود ظاهری
  • افزایش اعتماد به نفس شود.

نکاتی درباره تغییرات چهره پس از جراحی فک

جراحی فک کل قسمت های چهره را تغییر می دهد : در جراحی فک، استخوان فک توسط جراحی بریده و شکل می گیرد و بر اساس نیاز بیمار به سمت جلو یا عقب برده می شود. سپس در جای جدید محکم می شود و موجب به وجود آمدن چهره ای کاملا جدید در نیمه پایینی صورت خواهد شد.

در برخی موارد، نیاز به اضافه کردن استخوان از سایر بخش های بدن دارد : در اغلب موارد طی جراحی چانه و فک، نیاز به برداشتن استخوان از پهلو، پا یا دنده ها وجود دارد. این استخوان به استخوان فک و در قسمتی که چانه را احاطه کرده، اضافه می شود و توسط سیم های موقتی تا زمانی که به استخوان اصلی جوش بخورد، سر جایش نگه داشته می شود. این جراحی می تواند به طور قابل توجهی، طول و عرض چانه بیمار را تغییر دهد و به نیم رخ و تمام رخ بیمار عمق، بُعد و تقارن بخشد.

جراحی فک برای اصلاح اُوربایت اغلب موجب ترمیم لبخند لثه ای می شود : این نوع جراحی فک، موجب عقب رفتن استخوان فک و تغییر شکل چانه و ویژگی بخشیدن به چهره می شود.

جراحی فک برای اصلاح اُوربایت ظاهر بینی های بزرگ را بهبود می بخشد : در واقع جراح با جلو بردن فک که ساختار حمایتی صورت است، موجب ویژگی بخشیدن به صورت می شود. فکین پایه و اساس ساخت اکثر قسمت های چهره است و تغییر آن متعاقبا موجب تغییرات اساسی در اطراف این بخش می شود.

به این مطلب امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

ونیر کامپوزیت یا لمینیت سرامیکی؟

هر دو درمان برای بهبود لبخند شماست. هر کدام مزایا و معایبی دارند که با توجه به شرایط بیمار انتخاب می شوند.مزیت لمینیت سرامیکی نسبت به ونیر کامپوزیت در ثبات رنگ آن است. ونیر کامپوزیت ، بسته به میزان مصرف مواد رنگی توسط بیمار هر سال احتیاج به پالیش دارد تا رنگ آن مجددا به حالت اول برگردد اما لمینیت سرامیکی ثبات رنگ عالی داشته و به مرور زمان رنگ نمی گیرد. مزیت ونیر کامپوزیت نسبت به لمینیت سرامیکی هزینه کمتر آن نسبت به لمینیت و یک جلسه ای بودن درمان است. لمینیت سرامیکی یک درمان دو جلسه ای است.

اطلاعات بیشتر

ترمیم همرنگ ( کامپوزیت ) یا ترمیم غیر همرنگ ( آمالگام )؟

[vc_row][vc_column][vc_column_text]اکثر بیماران به دلیل زیبایی بیشتر، طرفدار ترمیم های همرنگ ( کامپوزیتی ) هستند. در مورد اینکه کدامیک بهتر هستند باید گفت که هیچ کدام بر دیگری ارجحیت نداشته و بسته به محل پوسیدگی، محل دندان در قوس فکی، میزان وسعت پوسیدگی، میزان نسج باقیمانده دندان پس از برداشت پوسیدگی، امکان ایزولاسیون دندان جهت ترمیم و… نوع ماده ترمیمی انتخاب می شود. پس بهتر است به جای اصرار به نوع خاصی از ماده ترمیمی ، انتخاب نوع ماده را به دندانپزشک خود بسپارید و مطمن باشید که با توجه به شرایط دندان ، مناسب ترین ماده ترمیمی انتخاب می شود.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image][vc_column_text]ملاحضات

اطلاعات بیشتر

انواع نگه دارنده های ارتودنسی

پس از اینکه روابط دندانی و فکی ایده آل و لبخندی زیبا برقرار شد، برای اینکه دندان ها به همان وضعیت نامرتبی قبل از شروع درمان بازگشت نکنند ، نیاز است از نگه دارنده های ارتودنسی استفاده شود. این نگه دارنده ها در واقع باعث ثبات نتایج درمان می شوند. لذا نگه دارنده ها از مهم ترین مراحل درمان هستند و بیمار باید از آنها طبق دستور پزشک خود به طور دقیق استفاده نماید. در غیر این صورت نامرتبی دندان ها باز می گردد و برای اصلاح دوباره آن ، درمان مجدد ارتودنسی لازم می گردد. نگه دارنده ها به

اطلاعات بیشتر

انواع درمان ارتودنسی چیست؟

درمان ارتودنسی به دو نوع کلی متحرک و ثابت تقسیم می شود که هر یک دارای زیر مجموعه های بیشتری نیز هستند. مثلا درمان ثابت به انواع شفاف و ارتودنسی لینگوال و معمول فلزی تقسیم می شود. درمان ارتودنسی متحرک غالبا در سنین کودکی تا ۱۲ سالگی برای اصلاح مشکلات فکی و کمبود فضای دندانی ناحیه ای استفاده می شود. درمان ارتودنسی ثابت معمولا از سن ۱۲-۱۳ سالگی به بعد برای اصلاح موقعیت دندان ها و مرتب کردن کامل آنها به منظور برقراری طح لبخندی ایده آل انجام می شود. در بسیاری موارد بعد از درمان ارتودنسی متحرک، نیاز به

اطلاعات بیشتر