مزایای ارتودنسی نامرئی

فهرست مطالب

مسلما همه ی ما دوست داریم هنگامی که لبخند میزنیم، لبخند ما ظاهری زیبا داشته باشد و با اعتماد به نفسی بالا سخن بگوییم. همه ی این ها بستگی به داشتن دندان هایی مرتب و سالم دارد. راهی که توسط متخصصین برجسته ارتودنسی برای داشتن دندان هایی مرتب پیشنهاد می شود ارتودنسی است. ارتودنسی روشی است که در آن با استفاده از هم تراز کننده ها و فشاری که به طور تدریجی اعمال میشود در طول زمان دندان ها به مکان درست خود هدایت می شوند. در ادامه در رابطه با مزایای ارتودنسی نامرئی صحبت خواهیم کرد.

راحتی: بیمار با بودن الاینر های شفاف در دهان از لحاظ فیزیکی احساس راحتی بیشتری دارد زیرا بر خلاف بریس های فلزی هیچ براکت یا سیم ارتودنسی در دهان وجود ندارد که بیمار نگران ایجاد خراشی یا بریدگی در دهان باشد. بریس های نامرئی صاف بوده و باعث تحریک دهان شما نمی شوند. آنها در واقع بسیار شبیه به محافظ های دندانی هستند که هیچ لبه ی تیزی ندارند.
جذابیت بیشتر: از آنجایی که بریس های نامرئی ظاهری شفاف دارند، از بریس های فلزی که در اولین نظر قابل تشخیص هستند جذاب تر بوده و ممکن است بیشتر افراد حتی متوجه حضور آنها در دهانتان نشوند. این به این معناست که می توانید بدون ترس و نگرانی از ظاهر دندان ها به راحتی لبخند بزنید.
آسودگی: به دلیل اینکه ارتودنسی های نامرئی به روشی متداول برای صاف کردن دندان ها تبدیل شده اند، بیماران دیگر مجبور به استفاده از بریس های فلزی نیستند. این باعث می شود که این بریس ها به گزینه ای آسان تبدیل شوند که در مقیاس وسیعی نیز در دسترس می باشند.
متحرک بودن: بریس های نامرئی متحرک بوده و بر خلاف بریس های ثابت، می توان آنها را برای غذا خوردن ، مسواک زدن و یا استفاده از نخ دندان از دهان خارج کرد. متحرک بودن این بریس ها به شما این امکان را می دهد تا غذای مورد علاقه تان را بخورید و بهداشت دهان و دندان را بهتر رعایت کنید تا در طول دوره درمان ارتودنسی خطر ابتلا به بیماری های لثه را نداشته باشید. همچنین برخلاف ارتودنسی های فلزی، لازم نیست نگران باقی ماندن خرده های غذا در لابه لای ارتودنسی نامرئی باشید.
نیازمند کمترین مراقبت: بریس های نامرئی نیازمند کمترین مراقبت از سوی بیمار می باشند. البته ممکن است به مرور زمان کدر شوند اما شما می توانید تنها با استفاده از یک مسواکارتودنسی نامرئی نوعی از ارتودنسی است که از جنس پلاستیک شفاف بوده و اطراف دندان را محکم دربر می گیرد و محلولی از کمی سفیده کننده و آب با شستشوی یک دقیقه ای، بدون اینکه هیچ لکه ای باقی بماند آنها را به حالت اول بازگردانید. کافیست این کار را یک روز در میان انجام دهید. مزایای ارتودنسی نامرئی باعث می شود افراد به این نوع درمان روی آورند.

مزایای ارتودنسی نامرئی-1
به این مطلب امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

ونیر کامپوزیت یا لمینیت سرامیکی؟

هر دو درمان برای بهبود لبخند شماست. هر کدام مزایا و معایبی دارند که با توجه به شرایط بیمار انتخاب می شوند.مزیت لمینیت سرامیکی نسبت به ونیر کامپوزیت در ثبات رنگ آن است. ونیر کامپوزیت ، بسته به میزان مصرف مواد رنگی توسط بیمار هر سال احتیاج به پالیش دارد تا رنگ آن مجددا به حالت اول برگردد اما لمینیت سرامیکی ثبات رنگ عالی داشته و به مرور زمان رنگ نمی گیرد. مزیت ونیر کامپوزیت نسبت به لمینیت سرامیکی هزینه کمتر آن نسبت به لمینیت و یک جلسه ای بودن درمان است. لمینیت سرامیکی یک درمان دو جلسه ای است.

اطلاعات بیشتر

ترمیم همرنگ ( کامپوزیت ) یا ترمیم غیر همرنگ ( آمالگام )؟

[vc_row][vc_column][vc_column_text]اکثر بیماران به دلیل زیبایی بیشتر، طرفدار ترمیم های همرنگ ( کامپوزیتی ) هستند. در مورد اینکه کدامیک بهتر هستند باید گفت که هیچ کدام بر دیگری ارجحیت نداشته و بسته به محل پوسیدگی، محل دندان در قوس فکی، میزان وسعت پوسیدگی، میزان نسج باقیمانده دندان پس از برداشت پوسیدگی، امکان ایزولاسیون دندان جهت ترمیم و… نوع ماده ترمیمی انتخاب می شود. پس بهتر است به جای اصرار به نوع خاصی از ماده ترمیمی ، انتخاب نوع ماده را به دندانپزشک خود بسپارید و مطمن باشید که با توجه به شرایط دندان ، مناسب ترین ماده ترمیمی انتخاب می شود.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image][vc_column_text]ملاحضات

اطلاعات بیشتر

انواع نگه دارنده های ارتودنسی

پس از اینکه روابط دندانی و فکی ایده آل و لبخندی زیبا برقرار شد، برای اینکه دندان ها به همان وضعیت نامرتبی قبل از شروع درمان بازگشت نکنند ، نیاز است از نگه دارنده های ارتودنسی استفاده شود. این نگه دارنده ها در واقع باعث ثبات نتایج درمان می شوند. لذا نگه دارنده ها از مهم ترین مراحل درمان هستند و بیمار باید از آنها طبق دستور پزشک خود به طور دقیق استفاده نماید. در غیر این صورت نامرتبی دندان ها باز می گردد و برای اصلاح دوباره آن ، درمان مجدد ارتودنسی لازم می گردد. نگه دارنده ها به

اطلاعات بیشتر

انواع درمان ارتودنسی چیست؟

درمان ارتودنسی به دو نوع کلی متحرک و ثابت تقسیم می شود که هر یک دارای زیر مجموعه های بیشتری نیز هستند. مثلا درمان ثابت به انواع شفاف و ارتودنسی لینگوال و معمول فلزی تقسیم می شود. درمان ارتودنسی متحرک غالبا در سنین کودکی تا ۱۲ سالگی برای اصلاح مشکلات فکی و کمبود فضای دندانی ناحیه ای استفاده می شود. درمان ارتودنسی ثابت معمولا از سن ۱۲-۱۳ سالگی به بعد برای اصلاح موقعیت دندان ها و مرتب کردن کامل آنها به منظور برقراری طح لبخندی ایده آل انجام می شود. در بسیاری موارد بعد از درمان ارتودنسی متحرک، نیاز به

اطلاعات بیشتر